p s d g d k

АКТИВНОСТИ

21.12.2017
ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА
Ученици ОШ"Слободан Бајић Паја", Средње економске школе, и Удружење грађана из Новог Сада поделили су пригодне пакетиће ученицима наше школе. 

 

15.12.2017
НОВОГОДИШЊИ БАЗАР 2017

У холу Покрајинског секретаријата пети пут за редом организован је "Новогодишњи базар" за Школе са особама са сметњама у развоју и инвалидитетом, који је био хуманитарног карактера. Наша школа је представила широку палету производа ученика  у сарадњи са њиховим наставницима. Уприличен је пригодан програм, подељени пакетићи којим су се ученици највише обрадовали. У повратку ученици су са наставницима и вероучитељима посетили манастир "Сремска Раваница" у Врднику, где су уз послужење и топло гостопримство сестара научили понешто о овом верско културно-историјском споменику.
                                                                                                                                       Ж.Т.

13.12.2017
ПАКЕТИЋИ ОШ"СВЕТИ САВА"

Ученици ОШ"Свети Сава" поделили су пакетиће корисницима нашег Дневног боравка.

13.12.2017
ПАКЕТИЋИ COOPER STANDARD

Пријатељи из Cooper Standard-a организовали су и ове године доделу пакетића и позоришну представу за ученике наше школе као и за кориснике дневног боравка. Додељено је 145 пакетића а глумци су извели позоришну представу "Чаробни поклон за Деда Мраза"

 

12.12.2017
ШКОЛИЦА
Ево како наша школица заправо изгледа. Лепа деца, насмејана, сложне колеге - кад се договоре и све може! Неки цртају, неки куцају, неки крече, пишу, варе, штампају, цвеће саде, месе пецива, фризирају, певају, негују, гаје, уче, организују...
ШИРИМО ОСМЕХ!

 

 
 

11.12.2017
ПАКЕТИЋИ CREDIT AGRICOLE БАНКЕ

Пријатељи из Credit Agricole банке и ове године су обрадовали малишане наше школе са пригодним поклонима.

28.11.2017
УГЛЕДНИ ЧАС-КУХИЊА
Наставник предметне наставе Днијел Пајић је одржао угледни час на тему "Замес теста за медењаке и израда истих помоћу модлица", уз асистенцију наставнице предметне наставе Наде Дерајић. На часу су ученици и заинтересовани наставници могли да виде како се праве медењаци помоћу разних модлица и њихово даље украшавање како би се добио крајњи резултат-украс за јелку.

18.11.2017
ИЗЛОЖБА-НОВЕМБАРСКИ ДАНИ
Ученици цвећарско биолошке секције били су вредни и заједно са наставницом Љиљом и Горицом изложили су своје радове на изложби "Новембарски дани Сремске Митровице"15.11.2017
УКРАШАВАЊЕ УЛАЗНОГ ХОДНИКА ШКОЛЕ
Украсили смо улазни ходник и постављен је гелендер за лаше пењање и силажење са степеница.

   

14.11. 2017
УГЛЕДНИ ЧАС-КУХИЊА
Наставник предметне наставе Днијел Пајић је одржао угледни час на тему "Новогодишњи украси од органских намирница", уз асистенцију наставнице предметне наставе Наде Дерајић. На часу су ученици и заинтересовани наставници могли да виде како се суши воће: јабуке, наранџе и грејпфрут, и затим украшава.

 

02.11.2017
АСФАЛТИРАЊЕ ПРИЛАЗА ШКОЛИ
Завршено је асфалтирање прилаза школи и то према анексу и фискултурној сали као и прилаз до боравка и кухињског улаза. Сада је кретање овим стазама прилично олакшано како за децу тако и за родитеље и запослене у школи.

     

30.10.2017
УГЛЕДНИ ЧАС - ГРАФИЧАРИ
У школској графичкој радионици одржан је угледни час за ученике све три године графичких занимања из практичне наставе. Колега Избрадић Ђорђе је ученицима показао поступак израде колора на једнобојној машини у техници офсет штампе. Ученици су били веома активни, све од израде припреме са наставницом Ренатом Цакић-Комленић, па до дораде рекламних налепница за потребе школе са наставником Маринком Савићем.

 


23.10.2017
ЈЕСЕЊИ РАДОВИ
Наши ученици смера цвећар-вртлар били су вредни и учествовали су са својим наставницама у сређивању пластеника и садњи цвећа у школском дворишту.

1 2

28.09.2017
ДОНАТОРИ

У просторијама школе уприличен је пријем за челнике Градске управе и донаторе школе.Повод пријема и коктела је почетак Школске године,која је успешније започела захваљујући донацијама и локалној самоуправи. Испред локалне самоуправе медијима се обратила начелница Градске управе за образовање Мирјана Пјевац. Велику захвалност донаторима и Градској управи исказао је ВД директора школе Негован Николић уручивши захвалнице. Просторије школе окречене су средствима локалне самоуправе и КПЗ Сремска Митровица, „Форма идеале“ Крагујевац опремила је са две гарнитуре учионицу и ходник школе како би боравак деце ,родитеља и пратилаца био удобнији. Захвалнице су још примили и ДОО“Виторог“ Нови Сад, Специјални резерват прирое“Засавица“, ел.сервис и ТР „Бацко“ Сремска Митровица,бродоградилиште „Вахали“ Мачванска Митровица, „Храна Продукт“ Мачванска Митровица,Ротари клуб Сремска Митровица, „Еатон“ Сремска Митровица, који су новчаним или другим средствима допринели напретку наше школе.

Захваљујући донаторима и локалној самоуправи Града Сремска Митровица улажемо наду у нове донаторе који су добродошли како би ученици имали квалитетнију наставу и комфорнији боравак у просторијама школе.

d1  d222.09.2017
MАСКЕНБАЛ
  
         Иако различити сви заједно у истој ,,Бајци станујемо“како и гласи назив маскенбала, ове године већ дванаести пут  по реду одржаног 21. Септембра  у Позоришту „ Добрица Милутиновић“ , а у организацији Библиотеке „Глигорије Возаревић“. Ученици наше школе први пут су учествовали као такмичари и као групна маска „101 Далматинац“ заслужено освојили друго место, остали такмичари били су ученици редовних школа. Дечија радост и осмеси на лицима била је највећа награда за све наставнике школе. За израду маски потрудила се колегиница Тамара Миљковић.


м1  м2

03.07.2017
КРЕЧЕЊЕ

Корисници Казнено-поправног завода из Сремске Митровице су окречили спортску салу и ходнике анекса школе.

сала  анекс


Страна  1  2  3  4  5
ШОСО "Радивој Поповић" Дневни боравак Графичка радионица
фејс  твит  јутјуб фејс  јутјуб граф  фејс  јутјуб


Пријатељи школе:  
см  мпс   
vahali eaton hrana produkt zasavica kuper standard knezevic trade slaviamed
   
   
      
Школа за основно и средње образовање "Радивој Поповић"                                                                                                              
Фрушкогорска 73, 22000 Сремска Митровица                                                                                                                                     
Тел/факс: 022/639-185

created by:
logo informatikarp